fbpx

Wil je ook "Break My Heart" leren zingen? Doe dan mee met het Prestige Online Popkoor

Vind je het ook leuk om leuke dingen te blijven doen? Te blijven zingen? Of juist te beginnen met zingen? Doe dan mee met POP! Tijdens 3 online zanglessen, studeer je, veilig, vanachter je scherm, een fantastisch nummer in. En daarna neem je een video op, die samengevoegd wordt met alle andere deelnemers. Op die manier zingen we toch samen, met het grootste ONLINE popkoor van Nederland!

Ik doe mee

Break My Heart - Dua Lipa

In mei zingen we, onder leiding van dirigent Ton van Diepen, het heerlijke nummer “Break My Heart”! Kun je een keertje niet, of wil je extra oefenen? Geen probleem, want je kunt de sessies later nog bekijken. Tijdens de laatste repetitie neem je je eigen video op.

Online zangles

POP! is geschikt voor iedereen: jong en oud, man en vrouw. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en geen ervaring te hebben. Het nummer wordt 5-stemmig ingestudeerd, je kunt dus op een hoogte zingen die goed bij je stem past.

Planning en kosten

Je leert “Break My Heart” zingen op vrijdagavond 14, 21 en 28 mei 2021. Deelname aan de drie zanglessen, het oefenmateriaal én de productie van het virtuele koor is € 10,-. Doe je ook mee met het grootste virtuele koor van Nederland?

Luister naar “Dua Lipa”

Bepaal je stemsoort

Ik doe mee!

Ja, ik wil ook “Break My Heart” leren zingen en meedoen aan de gezamenlijke videoclip van POP!

Eerdere projecten: