fbpx

 

Zing in november mee met:

“Nothing Really Matters”

Mr Probz

POP!

Het Prestige Online Popkoor is opgericht tijdens de corona crisis om iedereen die van zingen houdt een (nieuwe) online hobby te geven. Zingen is namelijk niet alleen heel leuk, het geeft ook ontspanning én is gezond.

Hou je van zingen en van popmuziek? POP! is geschikt voor iedereen: jong en oud, man en vrouw. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en geen ervaring te hebben. Vind je het leuk om te zingen? Dat is genoeg :). Elke maand studeren we gezamenlijk één nummer in en we sluiten het af met een mooie videoclip (virtueel koor) Je kunt je steeds weer opnieuw opgeven voor een nieuw nummer. 

We starten op vrijdag 6 november

Tijdens vier online zanglessen op vrijdagavond gaat Ton van Diepen samen met jou en je mede-koorleden van POP!, het fantastische nummer “Nothing Really Matters” instuderen. Kun je een keertje niet, of wil je extra oefenen? Geen probleem, want je kunt de sessies later nog bekijken. Je hoeft voor dit project geen enkele zangervaring te hebben, je hebt voldoende aan de lessen en het oefenmateriaal.
Zodra je het hele nummer goed kent, mag je, als je wilt, een opname insturen, zodat we er een mooie videoclip (virtueel koor) van kunnen maken.

Zing je ook mee?

“Nothing Really Matters” van Mr. Probz leer je tijdens vier online zanglessen op vrijdagavond 6, 13, 20 en 27 november 2020. We beginnen om 20.00 uur en eindigen om 21.00 uur. De lessen worden opgenomen, zodat je ze later nog terug kunt kijken en kunt oefenen. Het nummer wordt 5-stemmig ingestudeerd, je kunt dus op een hoogte zingen die goed bij je stem past.

Deelname aan de vier zanglessen, het oefenmateriaal én de productie van het virtuele koor is € 10,-.  We starten op vrijdag 6 november, dus meld je snel aan!

Luister naar het originele nummer:

Bepaal zelf je stemgroep met deze video:

Ja, ik doe mee in november!

Meld je hier aan om mee te doen met “POP! – Nothing Really Matters”:

Ik heb me al aangemeld

Ga hier direct naar de deelnemerspagina met al het oefenmateriaal: