fbpx

Wil je ook "Arcade" leren zingen? Doe dan mee met het Prestige Online Popkoor

Vind je het ook leuk om leuke dingen te blijven doen? Te blijven zingen? Of juist te beginnen met zingen? Doe dan mee met POP! Tijdens 3 online zanglessen, studeer je, veilig, vanachter je scherm, een fantastisch nummer in. En daarna neem je een video op, die samengevoegd wordt met alle andere deelnemers. Op die manier zingen we toch samen, met het grootste ONLINE popkoor van Nederland!

Ik doe mee

Arcade - Duncan Lawrence

In april zingen we, onder leiding van dirigent Ton van Diepen, het fantastische nummer “Arcade”! Kun je een keertje niet, of wil je extra oefenen? Geen probleem, want je kunt de sessies later nog bekijken. Tijdens de laatste repetitie neem je je eigen video op.

Online zangles

POP! is geschikt voor iedereen: jong en oud, man en vrouw. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en geen ervaring te hebben. Het nummer wordt 5-stemmig ingestudeerd, je kunt dus op een hoogte zingen die goed bij je stem past.

Planning en kosten

Je leert “Arcade” zingen op vrijdagavond 16, 23 en 30 april 2021. Deelname aan de drie zanglessen, het oefenmateriaal én de productie van het virtuele koor is € 10,-. Doe je ook mee met het grootste virtuele koor van Nederland?

Luister naar “Arcade”

Bepaal je stemsoort

Ik doe mee!

Ja, ik wil ook “Arcade” leren zingen en meedoen aan de gezamelijke videoclip van POP!

Eerdere projecten: